Sloboda izgradnje. Sloboda menjanja. Sloboda deljenja – WordPress
izrada web sajtova

Sloboda izgradnje. Sloboda menjanja. Sloboda deljenja – WordPress

p

Izrada Web Sajtova – WordPress je softver dizajniran za sve, naglašavajući dostupnost, performanse, sigurnost i jednostavnost korištenja. Verujemo da sjajni softver treba raditi s minimalnim postavljanjem pa se možete usredsrediti na besplatno deljenje priče, proizvoda ili usluga. Osnovni WordPress softver je jednostavan i predvidljiv tako da možete lako započeti. On takođe nudi moćne karakteristike za rast i uspeh.

Verujemo u demokratizaciju izdavaštva i slobode koje dolaze s otvorenim izvorom. Potpora ovoj ideji je velika zajednica ljudi koji surađuju i doprinose ovom projektu. Word Press zajednica je dobrodošla i uključiva. Strast naših saradnika pokreće uspeh WordPressa koji vam zauzvrat pomaže u postizanju vaših ciljeva.

Naši saradnici rade širom sveta i posvetili su bezbroj sati za izradu alata koji demokratizuje objavljivanje. WordPress je softver otvorenog koda koji je i besplatan i neprocenjiv.

WordPress je započeo 2003. godine kada su Mike Little i Matt Mullenweg stvorili “a fork of b2/cafelog”. Potreba za elegantnim, dobro arhitektovanim sistemom ličnog objavljivanja bila je jasna i tada. Danas, WordPress je izgrađen na PHP-u i MySQL-u i licenciran pod GPLv2. Takođe je platforma za više od 30% svih websajtova na internetu.

WP open source projekt razvijao se progresivnim putem tokom vremena – podržan od strane stručnih, entuzijastičnih razvojnih programera, dizajnera, naučnika, blogera i još mnogo njih. WordPress pruža svakome priliku za stvaranje i deljenje, od ručno izrađenih ličnih anegdota do pokreta koji menjaju svet. Osobe s ograničenim tehničkim iskustvom mogu ga koristiti “izvan okvira”, a tehnološki pametniji korisnici mogu ga prilagoditi na izvanredne načine.

Leave a Reply

Close Menu